Sayore Operations Center

SOC

Sayore zorgt voor veiligheid met een proactieve, integrale en gastvrije benadering. We beveiligen niet langer op basis van vastgestelde risico’s, maar op afwijkende signalen vanuit realtime-data en menselijk gedrag.  

Het SAYORE Operations Center (SOC) speelt een centrale rol in onze proactieve beveiligingsstrategie.

In deze geavanceerde alarmcentrale doen we ons voordeel met alle informatiebronnen die we ter beschikking hebben; denk aan onze beveiligers, digitale data en internationale connecties. Al die verschillende bronnen zetten we in om preventief te beveiligen. Data uitwisseling en -analyse gebruiken we overigens niet alleen voor het voorkomen van incidenten, maar ook voor het verhogen van de efficiëntie en de service aan u als klant.

Het Sayore Operations Center verzekert u van deskundige beveiliging en dienstverlening op afstand. Onze centralisten en video-observanten zorgen 24/7 voor alarmverificatie en een snelle en correcte afhandeling van onder andere inbraak-, brand- en overvalmeldingen. Ook persoonsbegeleiding, toegangsverlening en het op afstand aansturen van uw BHV-organisatie, behoren tot de mogelijkheden.