Mobiele Quick response Unit

Bij alarm melding

Binnen uw veiligheidsoplossing is adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel. Sayore zorgt met mobiele surveillance of en aansturing vanuit het Sayore Operations Center (SOC) voor een effectieve en efficiënte afhandeling van alarmmeldingen.

Sayore is specialist en streeft er naar de marktleider op het gebied van mobiele quick response in Suriname te worden met:

  • Een landelijk dekkend netwerk met voldoende auto’s en + surveillanten; en streven zo altijd bij u in de buurt te zijn;
  • Specifiek voor Sayore ontwikkelde software;
  • Aantoonbare kwaliteitsgarantie door de nieuwste technieken (gps) en veiligheidskeurmerken;
  • Per district een lokale vestiging die landelijke dekking combineren met kennis van uw lokale vestiging.

 

Onze surveillanten handelen voor u af:

  • Alarmopvolging en-verificatie;
  • Opening- en brand-/sluitrondes op alle mogelijke locaties en tijdstippen;
  • Interne- en externe rondes.

 

Sayore Operations Center

Met de hedendaagse technologie van het SOC, onder andere de plek van onze alarmcentrale, realiseren we steeds vaker dienstverlening op afstand. Sayore maakt gebruik van geavanceerde surveillance- en communicatietechnologie. Hiermee wordt alarmverificatie nog efficiënter en kunnen we onze surveillanten zo effectief mogelijk inzetten. Dit voorkomt onnodige kosten. De surveillancewagens staan via gps-continu in verbinding met het SOC waar automatisch wordt berekend welke surveillant het dichtst bij een alarmmelding is.

Geavanceerde technologie

Door de continue doorontwikkeling van onze technologie kunnen we in de toekomst met voorspellende analyses nog gerichter werken en rapporteren. Onze dienstverlening is daarnaast door digitale rapportage van het alarmverificatieproces volledig transparant. Op termijn zal deze rapportage aangevuld worden met on-sitefotografie van afwijkende situaties.

Kostenbesparing door diensten te combineren

Naast de standaard diensten kunnen onze surveillanten gecombineerde diensten uitvoeren op tijden dat dit uw primaire proces niet verstoort. Denk hierbij aan maandelijkse BMI-controles en controles van uw veiligheidsmiddelen (brandblussers, haspels, noodverlichting). Goed gedocumenteerd, zodat u altijd aan alle wettelijke en interne eisen voldoet.