Event Security

SESU

Sayore Security Solutions behoort tot de top van Suriname als het op eventbeveiliging neerkomt. Wij verzorgen jaarlijks de beveiliging tijdens grote gerenommeerde publieksevenementen georganiseerd door organisaties zoals Green entertainment, Lustig Event, Marriot Events, scholen futzal, en vele anderen. Daarnaast zijn we ook actief bij veel kleinere evenementen.

Professionaliteit en gastvrijheid, veiligheid en veiligheidsgevoel. Belangen die elkaar niet per definitie hoeven te ´schaden´ als het gaat om het organiseren van een evenement. Maar met name als er zaken van grote waarde aanwezig zijn of er V.I.P.´s uw evenement bezoeken kunnen er conflictsituaties ontstaan.

Sayore Security Solutions weet hoe verschillende groepen van mensen zich kunnen bewegen en wij zien wat de risico’s zijn. Met de juiste/grondige voorbereiding en actieve begeleiding maken wij publieksstromen optimaal beheersbaar. Optimale veiligheid tijdens uw evenement of congres en een optimaal veiligheidsgevoel van bezoekers en medewerkers bereikt u met de inzet van de betrokken medewerkers van Sayore Security Solutions Events.

INTEGRAALOPLOSSING

Sayore Security Solutions Events inventariseert en benadert het event-veiligheidsvraagstuk vervolgens op een integrale manier. Vaak een combinatie van techniek, mensen en middelen. Een optimale beveiligingsmix voor uw evenement.

Sayore Security Solutions Events biedt niet alleen Event-professionals maar ook, brandwachten, gastvrouwen, ticket medewerkers of een bijvoorbeeld een Security Hostess.

Een mobiel CCTV-systeem of bijvoorbeeld onze mobiele camera-unit behoort zelfs tot de mogelijkheden. Met de inzet van Sayore Security Solutions Events heeft u te allen tijde een totaaloplossing op maat!