Buurtwacht BMTU

Veiligheid in uw buurt

Een alarmsysteem in uw huis is soms niet genoeg. U wilt dat de hele straat veilig is. Samen met uw buurtbewoners kunt u diensten van Sayore afnemen. Zo deelt u de kosten en verbetert u de veiligheid van de hele buurt.

  • Modern en innovatief alarmsysteem
  • Surveillance
  • Vakantiecontrole bij afwezigheid
  • Snel ter plaatse bij calamiteiten
  • Persoonsbeveiliging
  • Incidentenmelder app, maak samen met Sayore en uw buurtbewoners meldingen van verdachte zaken

Van bedrijf naar woonwijk

Voor bewoners van buurt gemeenschappen, bied Sayore diensten op maat: surveillance en 24-uursalarmopvolging. Voor Sayore is het geen uitdaging om haar surveillancedienst geschikt te maken voor een woonwijk. “Normaal gesproken surveilleren wij op bedrijventerreinen.

“Het verschil zit met name in de betrokkenheid: het gaat hier wel om de eigen leefomgeving van mensen die door inbraak persoonlijk worden getroffen.”

Afwisseling als wapen

De Sayore beveiligers surveilleren in de nacht consequent in de buurt gemeenschappen. In totaal kunnen meer dan honderd zeer kostbare woningen staan. “We surveilleren soms drie keer een uur met een auto en dan weer een uur met een auto en bikers”. “Er zal afgewisseld worden zodat inbrekers nooit weten wanneer en waar we zijn.” De bewoners weten dat wel: de beveiligers scannen datastrippen op verschillende plaatsen in de wijk zodat deelnemende bewoners zien hoe vaak de surveillanten bij hen langs zijn geweest. Doordat de surveillanten het gebied goed kennen, kunnen ze bewoners gericht adviseren over bijvoorbeeld plaatsing en werking van hun alarm.

Goede resultaten

Enkele maanden na de eerste surveillanceronde door Sayore wordt opgepakt zal het verschil al te merken zijn: Beveiligers spreken regelmatig bezoekers aan die in de wijk rondhingen.  “ook al hebben de meeste bewoners al een goed werkend alarm”. Zal de toegevoegde waarde in de surveillance zitten. We zijn erg tevreden over de wijze waarop Sayore dat doet: de beveiligers rijden rustig en netjes door de wijk en zijn goed zichtbaar. Ook voor bewoners.” Hopend dat steeds meer bewoners gaan deelnemen aan het collectieve beveiligingscontract. “Hoe meer deelnemers, des te meer uren wij kunnen laten surveilleren.”