DIENSTEN DIE WE BIEDEN

SAYORE Security Solutions & Consultancy biedt uniforme bewakingsdiensten voor de volgende soorten sites en bedrijfsentiteiten:

 • Condominiums
 • Appartementsgebouwen
 • Residentiële complexen
 • Hotels
 • Corporate gebouwen
 • Commerciële Entiteiten
 • Malls / Plazas
 • Retaillocaties
 • Industriële Sites
 • Bouwplaatsen
 • Fabricage / Faciliteitsparken
 • Vrachtwagen Parkeerplaatsen
 • Event security

Bovendien biedt SAYORE Security Solutions & Consultancy met trots ook de volgende diensten aan:

 • Mobile Patrol
 • Alarm Response
 • Close Protection
 • VCR camera systeem
 • Alarm instalaties

Als de services waarnaar u op zoek bent niet worden vermeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons ervaren personeel leden helpt u graag verder.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING VAN ONZE DIENSTEN

 

 1. Personeel

Elke beveiligingsprofessional is gescreend volgens de normen van de wet op particuliere beveiligings. Bovendien zijn onze medewerkers blootgesteld aan verschillende gedetailleerde proeve van bekwaamheid, technische en gedragsinterviews en uitgebreide nascholing met betrekking tot het strafrecht en de defensieve tactieken van de politie. Op uw verzoek, voorafgaand aan het begin van een contract met Sayore Security Solutions & Consultancy, kunnen wij u het volledige personeelsprofiel van elke toegewezen beveiligingsmedewerker verstrekken.

Sayore Security Solutions & Consultancy biedt gratis, toezichthoudend personeel om te zorgen voor strikte naleving van het bedrijfsbeleid, protocol, voorschriften en verordeningen. De beste toezichthouders van Guard Security worden gebruikt als een verbinding tussen de Sayore Security Solutions & Consultancy en onze klanten. Supervisors zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor uw gemak aan het controleren en zullen regelgevende steekproeven uitvoeren om naleving te garanderen. Het is onze overtuiging dat om onze reputatie van gegarandeerde services voor bescherming van superieure kwaliteit te behouden, we sterke relaties met ons personeel moeten ontwikkelen en onderhouden, zowel tijdens als buiten dienst.

Bij Sayore Security Solutions & Consultancy zullen onze beveiligers zijn uitgerust met tweezijdige radio’s of mobiele telefoons, volledig uitgerust met de GPS-functie om continue communicatie met ons managementteam te garanderen. Veldtoezicht, gepositioneerd in uitgezonden voertuigen, staat in voortdurend contact met het 24-uurs dispatchingcentrum. Het onvoorwaardelijk ondersteunen van elke bewaker professional, zowel op kantoor als in het veld, zijn responsieve supervisors die aandringen op kwaliteit en verantwoordelijkheid. Moderne operationele technologie ondersteunt hun inspanningen.

Elke toegewezen beveiligingsmedewerker zal op regelmatige tijdstippen worden onderhouden met betrekking tot de specifieke site van uw organisatie, waardoor de bescherming die wij bieden verder wordt verbeterd.

 1. Screening

De kwaliteit die we naar uw omgeving brengen, begint lang voordat uw organisatie persoonlijk onze beveiligingsmedewerkers ontmoet. Het management van SSS is toegewijd aan het werven en trainen van ons personeel, de sleutel tot ons succes. Onze medewerkers hebben gegarandeerd een 100% schoon strafregister en een geldig reanimatie- en eerste hulpcertificaat. Alle beveiligingsmedewerkers hebben een licentie.

 1. Training

Sayore Security Solutions & Consultancy streeft ernaar haar klanten onder toezicht staande, getrainde en volledig geüniformeerde bewakers aan te bieden; ondersteund door een betrouwbaar en efficiënt managementteam dat volledig is uitgerust met effectieve, moderne technologieën die nodig zijn om te reageren op onvoorspelbare of veranderlijke situaties.

Sayore Security Solutions & Consultancy heeft beveiligingsprofessionals in dienst, om gecertificeerde trainingsprogramma’s te leveren aan iedereen die een erkende beveiligingsbeambte wil worden. De bewakers van SSS zijn geslaagd voor een speciaal selectie-trainingsprogramma om in aanmerking te komen voor hun functie. Dit programma bestaat uit de volgende standaardopleidingen van ons: klantenservice, toegangscontrole, brandprocedures, verdediging en fysieke uithoudingsvermogen, gemeenschappelijke ruimtes, consoleoperaties, liften, verplaatsingen, toegangcontrole en bezoekersparking, enz.

 1. Uniform

Onze geüniformeerde bewakers zijn uitgerust met uniformen van het politie-type. Onze zakelijke algemene orders vereisen dat ons personeel hun fysieke uiterlijk tot het uiterste van professionele onderscheiding houdt. Werknemersuniformen moeten te allen tijde worden ingedrukt en schoongemaakt en gepolijst schoeisel. Mannen moeten gladgeschoren zijn, met nette formele kapsels. Onze vrouwelijke officieren houden zich aan dezelfde norm. Sieraden mogen de service niet schaden of het risico van lichamelijk letsel met zich meebrengen.

Wij zijn trots op de uitstraling van ons personeel, omdat zij onze organisatie vertegenwoordigen binnen de setting van uw faciliteiten.

 1. Toezicht

Ons toezichthoudend personeel beschikt over uitgebreide ervaring in de beveiligingsindustrie. Ze zijn verantwoordelijk voor het plannen, het toewijzen van beveiligingsposten en fungeren als een goed geïnformeerde verbinding tussen het management van Sayore Security Solutions & Consultancy en onze klant. Supervisiepersoneel staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om de kwaliteitsborging en klantenservice te behouden.

 1. Methode

Onze bedrijfsstrategie is om onze klant te kennen. Dat wil zeggen dat we een diepgaand inzicht willen verwerven in de branche van onze klant, de organisatiestructuur, cultuur, gewoonten en gedrag om hun specifieke beveiligingsbehoeften te bepalen. Vanuit deze discussie en onderzoek kan onze organisatie vervolgens een beveiligingsprogramma ontwerpen en implementeren dat is afgestemd op deze vereisten.

De samenwerking en pre-planningsfase met de klant, om een op maat gemaakt plan voor beveiligingsdiensten te ontwikkelen, is het meest kritische aspect van ons programma. Uiteindelijk zal het werk in de beginfasen van onze zakelijke relatie de duurzame waarde en het vertrouwen op de lange termijn scheppen waar Sayore Security Solutions & Consultancy trots op is. De voortdurende groei van dergelijke waarde zal het vertrouwen van belanghebbenden op lange termijn aanzienlijk vergroten en het rendement op de investering van klanten verhogen.

 1. Patrouille

In het algemeen plaatst Sayore Security Solutions & Consultancy in staat om zelfverzekerde authentieke services te implementeren, is de daadwerkelijke plaatsing van de geselecteerde beveiligingsbeambten. Ze zijn getraind in het maken van zichtbare patrouilles door hun berichten in onbepaalde patronen, evenals interactie met uw klanten, werknemers en staat ook als een vaste post. Bovendien zijn ze opgeleid om verschillende patrouilletechnieken en -procedures te gebruiken om de effectiviteit te maximaliseren.

 1. Klantenservice

Een van onze ervaren managers helpt u graag verder. Ons kantoor is 24 uur per dag bemand met beveiligingsprofessionals. U kunt contact met ons opnemen om uw behoeften, vereisten of klachten te delen. Bureaumedewerkers worden gebruikt als wachtcommandanten met autoriteit om toezichtsbeslissingen te nemen voor Sayore Security Solutions & Consultancy. Van management op het hoogste niveau tot eerstelijns beveiligingsprofessionals, de bedrijfscultuur aan moedigt om een hoge kwaliteit van klantenservice te bieden terwijl ze hun plicht met de grootste trots en vertrouwen uitvoeren.

 1. Kosten

Om de beste beveiligingsprofessionals in de branche te behouden, moet Sayore Security Solutions & Consultancy zijn beveiligingsprofessionals compenseren die overeenstemmen met hun kwalificaties. Ons management heeft dat opgelost door onze winstmarge te verlagen in plaats van het salaris van de beveiligingsagent te verlagen. Dit zorgt ervoor dat ons bedrijf een lage jaarlijkse turnaround onderhoudt, door loyaliteit te creëren door persoonlijke relaties met ons personeel.

 1. Aansprakelijkheid

Sayore Security Solutions & Consultancy onderhoudt een algemene aansprakelijkheidsverzekering die twee keer zo groot is als die van de meeste van onze concurrenten. Onze visie is dat om onze activa en die van onze klanten te beschermen, we een sterke financiële zekerheid moeten handhaven die de industriële normen ver overtreft.

 1. Relaties

Sayore Security Solutions & Consultancy zorgt ervoor dat een grondige beoordeling van de bijzonderheden van uw behoeften en vereisten wordt voltooid om inzicht te krijgen in de omvang en planning van de benodigde werkzaamheden. Vervolgens zal ons bedrijf dan een eersteklas team van beveiligingsprofessionals samenstellen, die u de ideale diensten zullen aanbieden die aansluiten op uw behoeften. Wij werken samen met uw organisatie in elke fase van uw bedrijfsproject of onderneming, waarbij u optreedt als zowel consultant als collega om wederzijdse doelen te bereiken.

 1. Kwaliteit

Bij elke gelegenheid neemt Sayore Security Solutions & Consultancy de bescherming van een nieuw project of streven op zich, een aangepast kwaliteitscontroleplan wordt opgesteld om ervoor te zorgen dat aan de vereisten van de overeenkomst wordt voldaan.

 1. Benadering

Een alomvattende benadering wordt gevolgd om de taken, verantwoordelijkheden en verwachte prestatieniveaus van uw medewerkers aan te passen aan uw specifieke functies. Deze aanpak zorgt voor een naadloze integratie van onze vertegenwoordigers in uw organisatie. Bovendien komt onze geautomatiseerde planningsdatabase overeen met elk beveiligingsbeschermingsprofiel met de specificaties van de klant.

all rights reserved © 2019  Sayore Security Solutions & Consultancy | Designed by Suritargets