CARRIÈRE MET DE BESTE VEILIGHEID VAN DE BEVEILIGING

werk

Sayore Security Solutions & Consultancy is trots op de kwaliteit en professionaliteit van haar werknemers en beveiligingsmedewerkers in het bijzonder. Teamwork, integriteit, loyaliteit en respect zijn slechts enkele van de redenen waarom we een van de laagste omzet hebben van bewakers binnen de industrie. De persoonlijke aanpak van het managementpersoneel tegenover elke bewaker en het bieden van een comfortabele werkomgeving en werkomstandigheden, stelt Sayore Security Solutions & Consultancy als een van de bedrijven die voor zijn eigen werknemers zorgt. Als u geïnteresseerd bent in het zoeken naar een carrière bij ons, voel u dan vrij om ons in te schrijven en we zullen met genoegen uw toekomstige toekomst met u bespreken.

POSITIES BESCHIKBAAR

  1. Beveiliger

Arbeidsvoorwaarden: Permanent, parttime, shift, weekend, nacht

Salaris: SRD 10.00- SRD 17.50 per uur Startloon

Begin datum: Zo spoedig mogelijk

Plaats: Groot Paramaribo en Districten

Minimale vereisten:

Geen criminele achtergrond; Moet bondig zijn en in staat zijn om te worden gelicentieerd als beveiligingsbeambte volgens de wet op particuliere beveiligings- en onderzoeksdiensten.

Onderwijs:
Minimale afronding van de MULO of daaraan gelijkgesteld

Talen: Nederlands spreken, Nederlands lezen, Nederlands schrijven

Vaardigheidsvereisten:
Beveiligingswacht Specifieke vaardigheden: Patrouille toegewezen gebieden en locaties te voet om de beveiliging van bedrijfseigendommen, werknemers en apparatuur tegen diefstal, fraude, brand, overstroming, vandalisme of criminele activiteit te verzekeren, Operate veiligheidscontrolekameruitrusting, Controlemiddelen en voetgangersverkeer, Gebruik telecommunicatie (tweerichtingsradio, mobiele telefoon), bewakingscamera’s, los conflictsituaties op, dwing voorschriften van vestigingen af, zorg ervoor dat de veiligheids- en noodprocedures worden gevolgd, reageer op alarmen, bombedreigingen en andere noodsituaties, schrijf rapporten.

Extra vaardigheden:
Bied hoogwaardige klantenservice, demonstreerde het vermogen om geduldig, hoffelijk en vriendelijk te reageren, zelfstandig en zonder toezicht te kunnen werken, algemene kantoorplichten uitvoeren

Essentiële Vaardigheden: Mondeling communiceren, Tekst lezen, Documentgebruik, Schrijven, Werken met anderen(team verband), Probleemoplossend vermogen, Besluitvorming, Kritisch denken, Aanzienlijk gebruik van geheugen, Computergebruik, Continu leren

Werkomstandigheden en fysieke mogelijkheden:
Werk onder druk, Lichamelijk zwaar, Oog voor detail, Combinatie van zitten, staan, lopen, Staan voor langere periodes.

all rights reserved © 2019  Sayore Security Solutions & Consultancy | Designed by Suritargets